Акумулатори Hi-Tech

Акумулатори Hi-Tech

Акумулатори Hi-Tech на най-добрите цени в България! Тествани в практиката от специалисти на Мотоехника в продължение на няколко години.
Произведени в Турция и съобразени напълно с климатичните условия в България, нито една рекламация по време на препоръчания експлоатационен период!
Изключително висока надеждност при минусови темрератури достигащи до минус 20 градуса, необслужваеми, компактни, с десен плюс и рядко срещана универсалност.
Единственото, което трябва да се спази е да изберете правилният акумулатор за вашия автомобил (общовалидно правило отнасящо се за всички видове акумулатори)
Hi-Tech е акумулатор на който може да се разчита!
Възползвайте се от безапелационните цени на акумулатори Hi-Tech с гаранция от две години и безплатна доставка до всяка точка на България!

Вижте ЗАРЯДНИ ЗА АКУМУЛАТОРИКАБЕЛИ ЗА ТОК и КЛЕМИ ЗА АКУМУЛАТОРИ


Акумулатор Hi Tech 55Ah
изчерпан
Акумулатори Hi-Tech №25270

Акумулатор Hi Tech 55Ah

Цена: 100.00лв
Акумулатор 55Ah на изключителна цена, тестван многократно в практиката от Мототехника необслужваем!Предлага пусков ток [Ah]: 480A, капацитет от [Ah]: 55Ah с десен плюс и гаранция от 2 години.Осигурява надеждна работа…
Акумулатор Hi Tech 60Ah
изчерпан
Акумулатори Hi-Tech №25259

Акумулатор Hi Tech 60Ah

Цена: 110.00лв
Акумулатор 60Ah на изключителна цена, тестван многократно в практиката от Мототехника необслужваем!Предлага пусков ток [Ah]: 500A, капацитет от [Ah]: 60Ah с десен плюс и гаранция от 2 години.Осигурява надеждна работа…
Акумулатор Hi Tech 100Ah
изчерпан
Акумулатори Hi-Tech №25262

Акумулатор Hi Tech 100Ah

Цена: 190.00лв
Акумулатор 100Ah на изключителна цена, тестван многократно в практиката от Мототехника необслужваем!Предлага пусков ток [Ah]: 860A, капацитет от [Ah]: 100Ah с десен плюс и гаранция от 2 години.Осигурява надеждна работа…
Акумулатор Hi Tech 75Ah
изчерпан
Акумулатори Hi-Tech №25261

Акумулатор Hi Tech 75Ah

Цена: 155.00лв
Акумулатор 75Ah на изключителна цена, тестван многократно в практиката от Мототехника необслужваем!Предлага пусков ток [Ah]: 640A, капацитет от [Ah]: 75Ah с десен плюс и гаранция от 2 години.Осигурява надеждна работа…Полезна информация
Акумулатори Hi-Tech се произвеждат по високо иновативна технология взаимствана от най-добрите практики на популярните марки акумулатори.

Интересен момент е поставената цел тези акумулатори да работят безотказно при големи температурни промени характерни напоследък и в България.
Въпреки, че на пръв поглед това е леса за изпълнение задача това съвсем не е така. Често срещана практика е след първата зима акумулатора да започне да създава проблеми при положение, че в документацията му е посочена безпроблема работа дори при тези условия. 

Hi-Tech акумулаторите наистина работат при много студеното време през зимата, както и по време на горещините през лятото в България.
Интересен факт са постоянните добри отзиви от водачи сдобили се с Hi-Tech акумулатори! Именно заради това това са препоръчваните акумулатори от Мототехника, като трябва да се отбележи, че съотношението цена - капацитет е безпрецедентно.

Ако се колебаете какъв точно акумулатор би трябвало да използвате именно във вашата кола, сега е моментът да получите безплатна консултация от специялист на Мототехника.


Акумулатори


Автоаксесоари


Багажници и тегличи


Електроника и мултимедия


Автокозметика


Автохимия


Масла


Добавки


Измиване и почистване на стъкла


Стелки за кола


Течности


Крушки


Летни гуми


Зимни гуми

Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка