Общи условия

Съгласие
Ако използвате този уеб сайт считаме, че сте прочели и сте съгласни с общите ни условия. Чрез регистрация, използване и поръчка от сайта mototechnica.bg, потребителят приема и се задължава да следва условията за ползване изцяло. Мототехника БГ, наричан на кратко  "ДОСТАВЧИК",  в ролята си на собственик на уеб сайт mototechnica.bg Ви дава право да разглеждате всички публикувани материали, наричан накратко "САЙТ" единствено за лична употреба и нетърговски цели, като се съобразявате с авторските права и означения. Забранено е да се променят, копират, публично разпространяват материали от сайта. Публикуваните материали в mototechnica.bg са защитени по силата на  "ЗАКОНА ЗА АВТОРОСКОТО ПРАВО"  и сродните му права.


Права и отговорност на страните
Материалите и услугите, предлагани в този САЙТ са ограничени до посочените условия без да се предлагат целеви и търговски гаранции.  ДОСТАВЧИКЪТ не поема  гаранции за точността и цялостта на материалите, и услугите публикувани на САЙТА. ДОСТАВЧИКЪТ има право във всеки един момент и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, цени, описания и услуги, които може да са остарели, като ДОСТАВЧИКЪТ не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в САЙТА може да се отнася до продукти и услуги, които в определен момент не се предлагат. За актуална информация относно наличности проверете с обаждане на 0878 909 088.


Промяна на цени и стоки
ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото по всяко време да променя цени без предварително да уведоми потребителите на САЙТА. При допуснати технически грешки в публикуването на САЙТА, Мототехника БГ има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение освен да възстанови сумите, платени от потребителя ако такива съществуват.


Търговски марки
Всички имена, знаци и символи на продукти са търговски марки или са защитени от авторско право и са притежание на техните собственици.


Отказ от стоката
При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, Мототехника БГ се ангажира продукта да бъде заменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстанови заплатената от Вас стойност, съгласно член 55 от ЗЗП, считано от датата на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирването на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и изпращане на стоката са изцяло  за сметка на потребителя .


Ограничение на отговорността
ДОСТАВЧИКЪТ не носи никаква отговорност при никакви обстоятелства за щети, включително и за пропуснати ползи, загуба на информация и други произтекли от употребата или невъзможността за употреба на САЙТА. В случай, че в следствие използването на mototechnica.bg или материали от него са довели до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране, поправка на оборудване или информация вие поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.


Конфиденциалност на информацията на потребителите
Всички материали, информация и други съобщения, показани или изпратени до този САЙТ, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на каквито и да е права. Информацията, които Вие предоставяте на ДОСТАВЧИКА с цел получаването на продукти от САЙТА е под закрила на Закона за защита на личните данни. ДОСТАВЧИКЪТ използва предоставената от Вас информация за да помогне със заявката на поръчка, да поддържа връзка с Вас и да ви информира за негови продукти, оферти и промоции. Мототехника БГ се отнася отговорно към опазването на всички лични данни и гарантира, че няма да ги продава, отдава под наем или предоставя на трети лица при каквито и да е условия.


Връзки и препратки към уеб сайтове, собственост на трети лица
Доставчикът не носи отговорност за съдържанието на сайтове на трети лица, на които фигурират препратки на mototechnica.bg. Посещението на такива сайтове е изцяло ваша отговорност.


Права и задължения по ЗЗП
Името, както и адреса на ДОСТАВЧИКА - Мотоехника БГ гр.София, ул.'Яков Крайков' 8-10 заедно с описание на стоката са показани в страницата на всеки продукт. Цената е показана с включено ДДС, разходите за доставка са показани в "Доставка и връщане"

Плащането на стоките е съобразено с чл. 93 ал. 1 за ЗЗД, което предполага съответен документ


Акумулатори


Автоаксесоари


Багажници и тегличи


Електроника и мултимедия


Автокозметика


Автохимия


Масла


Добавки


Измиване и почистване на стъкла


Стелки за кола


Течности


Крушки


Летни гуми


Зимни гуми

Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка