Акумулатори VARTA
Зарядни устройства NOCO
Акумулатори OPTIMA
Акумулатори BOSCH
Зарядни устройства СТЕК
Акумулатори MOLL

Предупредителни триъгълници

Предупредителнrте триъгълници са част от задължителните пособия, с които всеки шофьор трябва да разполага в автомобила си. Предназначението е да информира водачите, че след него има аварирал автомобил. Наличието на триъгълник сигнализира на шофьорите да намалят скоростта и да повишат вниманието си.

Предупредителните триъгълници се поставят изправени от страната на движение на авариралия автомобил, трябва да бъдат разположени на разстояние от минимум 50 м. и със светоотразителна част насочена към идващите отзад автомобили, така че да се забелязва отдалеч от водачите. Колкото по-голямо е разстоянието, толкова по-рано ще се забележи и ще се увеличи времето за реакция.

Трябва да използвате САМО сертифициран предупредителен триъгълник с отвор в централната част, равностранен, светоотразителен и червен на цвят с дебелина на всяка от страните  7 см., а дължината им между 50-55 см.


Предупредителен триъгълник сгъваем EUПредупредителни триъгълници
№4206

Предупредителен триъгълник сгъваем EU

Цена: 12.00лв
Сгъваем предупредителен триъгълник с крачета, предупреждаващ за произшествие на пътя. Компактен с възможност за свиване благодарение на която не заема много място и е удобен за съхранение. Идеален за превозни…
Предупредителен триъгълник CARFACEПредупредителни триъгълници
№4205

Предупредителен триъгълник CARFACE

Цена: 12.00лв
Сгъваем предупредителен триъгълник, част от задължителната екипировка за кола. Има метална стойка и модерен дизайн.Хомологация E11.


Акумулатори


Автоаксесоари


Багажници и тегличи


Електроника и мултимедия


Автокозметика


Автохимия


Масла


Добавки


Измиване и почистване на стъкла


Стелки за кола


Течности


Крушки


Летни гуми


Зимни гуми

Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка