Декларация за съгласие на субекта на данните за събиране, обработка и съхранение на личните данни

1 Съгласявам се с Общите условия за използване на mototechnica.bg ОПИСАНИ ТУК.
2 Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на функционирането на електронен магазин инсектицидни-лампи.com, включително за създаване на профил, неговото управление, поръчки на стоки и изпълнение на поръчките.
3 Желая да бъда уведомяван/а за провеждане на маркетингови и рекламни активности и съм съгласен/на личните ми данни да бъдат събирани с цел комуникация.
4 Декларирам, че съм запознат/а с Декларация за поверителност (Уведомление за поверително третиране на лични данни) на ГСМ-В ООД, ОПИСАНИ ТУК.
5 Декларирам, че имам навършени 18 години, както и че не съм поставен/а под запрещение, при което да имам назначен настойник или попечител.
6 Декларирам, че ми е известно, че мога да оттегля изцяло или частично съгласието си за събиране, обработка и съхранение на личните ми данни или за целите за които се извършват същите по всяко време.
7 Декларирам, че ми е известно, че оттеглянето на съгласието ми по-късно няма да засегне законосъобразността на действията на „Евро Пест”, основани на даденото сега съгласие.


Акумулатори


Автоаксесоари


Багажници и тегличи


Електроника и мултимедия


Автокозметика


Автохимия


Масла


Добавки


Измиване и почистване на стъкла


Стелки за кола


Течности


Крушки


Летни гуми


Зимни гуми

Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка