Избор на авточасти

Избор на авточасти
  • 26 септември, 2016 ★ 17:30ч
  • Мототехника БГ
  • Видяно 548 пъти
Неизбежно е всеки собственик на автомобил да се сблъска с момента, когато трябва да смени износени авточасти. Рзбира се това е нормално - още повече, че на пазара на автомобилни части в България разнообразието е сериозно.

Как да изберем авточасти ...
Потърсете информация от специализираните форуми, твърде вероятно е да намерите хора с вашите проблеми, които вече са минали по този път и са склонни да отговорят на въпросите ви.
Винаги избирайте най-високото качество, защото пазара в България е залят с некачествени и фалшиви авточасти. Грешно обаче е да се мисли, че непременно и винаги трябва да купите оригинална авточаст тъй-като има компании, които са оторизирани от производителя на автомобила ви за подобно производство и така съвсем спокойно можете да спестите разходи без да се притеснявате за събития впоследствие.

 3.4 от 38 гласа

Имате възможност да оцените тази статия!

Потърсете магазини предлагащи авточасти, като предпочитайте тези от тях които имат едновременно физически съществуващ и онлайн магазин, защото това е гаранция за бягство от анонимност и предпоставка за сериозно отношение към вас.

И вечният въпрос - нови или втора употреба авточасти ...
Ясно е, че е по-добре е да купим нови, но ако това не е възможно, оригиналните авточасти втора употреба могат да свършат работа.

Изгодно през Април

Добавете коментар

(*)
(*)
(*)

Акумулатори


Автоаксесоари


Багажници и тегличи


Електроника и мултимедия


Автокозметика


Автохимия


Масла


Добавки


Измиване и почистване на стъкла


Стелки за кола


Течности


Крушки


Летни гуми


Зимни гуми